HV Elf Audio Stream diensten

Met onze audio stream dienst leveren wij muziek op maat. U kunt binnen uw bedrijf en op diverse locaties dezelfde stream beluisteren zodat er geen verschillende vreemde zenders op verschillende plaatsen binnen uw bedrijf te horen zijn. De stream word regelmatig voorzien van nieuwe muziek die binnen uw organisatie gewenst is en is altijd up to date gehouden. Door uw stream te voorzien van een huisstijl kunt u hier ook het verschil maken en uw klanten voorzien van uw eigen commercials / kreten en jingels. De mogelijkheden van uw eigen stream zijn eigenlijk onbegrensd o.a. verschillende muziek stijlen op verschillende tijdstippen. Het inbreken op de normale stream met een locatie stream voor een toespraak over alle vestigingen van uw bedrijf behoord tot de mogelijkheden.

 

Waarin maakt HV Elf het verschil?

- Reclame vrij

- indien gewenst meerdere kanalen

- muziek is af te stemmen op de functionaliteit van het doel en de omgeving

- Een betere en hogere streamingskwaliteit

- Gepersonaliseerde Stream door middel van eigen commercials / kreten en jingels.

- Kosten van Buma / stemra van de stream zijn inbegrepen in de maandelijkse of jaarlijkse kosten.

- 24/7 bereikbaar voor support

 

Hoe werkt het ?

Eerst maken we een afspraak en gaan we kijken wat uw wensen en eisen zijn, zo kunnen we een passend muziek pallet maken. Dit muziek pallet word door ons up to date gehouden. Het is mogelijk om op gezette tijden een eigen commercial of jingel te laten horen. Als de stream draait kunt u op onze site inloggen en daar van uw persoonlijke pagina de link ophalen waarmee u de stream op iedere computer / tablet / telefoon / internetradio kunt beluisteren. De hoeveelheid gelijktijdige beluister punten is afhankelijk van uw abonnement.  

 

De mogelijk heden die de audio streams hebben zijn er ook in een video versie..... op dit moment zijn we hier mee bezig en zullen deze ook zeer spoedig aan kunnen bieden.